sve kategorije
Metalno crijevo s prirubnicom

DN15-DN1000 prirubnički priključak pleteno metalno crijevo od nehrđajućeg čelika


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Jinhongda
Broj modela:DN15-DN1000
Certifikacija:ISO & CE
Minimalna narudžba Količina:1
Pakiranje Detalji:Unutarnje pakiranje je plastična folija za namatanje, a vanjsko pakiranje je drvena kutija
Vrijeme isporuke:Ovisi o konkretnoj količini
Uvjeti plaćanja:transferi i akreditivi
Nabava Sposobnost:2000 jedinica mjesečno
UPIT
Opis

● 1,Metalno crijevo s prirubnicom,Metalno crijevo,Fleksibilni metalni vod,fleksibilno crijevo

● 2,Koristi se za zaštitu signalnih vodova različite opreme, prijenosnih žica i kabela, kabela od optičkih vlakana

● 3, veličina: DN15-DN1000

Materijal prirubnice: ugljični čelik, ss304, ss316

Materijal tkanog dijela: ss304

Metalno crijevo je važna komponenta u spojnom cjevovodu moderne industrijske opreme. Metalna crijeva koriste se kao zaštitne cijevi za žice i kabele za žice, kabele, automatske signale instrumenata i crijeva za civilne tuševe, sa specifikacijama u rasponu od 3 mm do 150 mm. Metalno crijevo malog promjera (unutarnji promjer: 3 mm-25 mm) uglavnom se koristi za zaštitu senzorske linije preciznog optičkog ravnala i industrijske senzorske linije.

Metalno crijevo općenito se sastoji od valovite cijevi, mrežaste navlake i priključka. Valovita cijev je tijelo metalnog crijeva i ima fleksibilnu ulogu; Mrežasti rukavac ima ulogu ojačanja i zaštite; Konektor djeluje kao veza. Za različite zahtjeve uporabe, spajaju se na različite načine: mijeh, mrežasti rukavac i spoj spojeni su zavarivanjem, što se naziva tipom zavarivanja; Spoj u obliku mehaničkog stezanja naziva se mehanički stezni tip. Osim toga, kombinacija gornje dvije metode naziva se hibridni tip.

Proizvodi od metalnih crijeva uključuju crijevo za transport ulja i usisavanje, crijevo za paru, crijevo za pjeskarenje, crijevo za transport i usisavanje kiselina i lužina, crijevo za hranu, crijevo za puhanje kisika i razne vrste gumenih crijeva. Naširoko se koristi u strojevima, kemijskoj industriji, nafti, metalurgiji, prehrambenoj i drugim industrijama.

Koji je raspon tlaka metalnog crijeva otpornog na tlak: raspon tlaka crijeva općenito je PN0.6 - 32.0Mpa. Do 42.0 MPa. Metalno crijevo je glavni tlačni nosivi dio crijeva ugrađenog u tlačni cjevovod, a služi i kao plašt za rebrastu cijev. Ovisno o tlaku u cjevovodu i mjestu primjene, za tkanje se može odabrati jedan ili više slojeva žice od nehrđajućeg čelika ili čelične trake

Tehnički podaci

微 信 截图 _20221121162233

Aplikacije

Primjena proizvoda od metalnih crijeva: koristi se za zaštitu signalnih vodova, prijenosnih žica i kabela, kabela od optičkih vlakana različite opreme.

1. Zaštitne cijevi za žice za oklopne optičke kabele, precizna optička ravnala, optičke mjerne instrumente, medicinske instrumente, strojeve i opremu;

2. Primjenjivo je na javni telefon, daljinski vodomjer, magnetski alarm na vratima i drugu opremu koja treba sigurnosnu zaštitu za žice;

3. Zaštitne cijevi za razne male žice;

4. Sve vrste računala, robota i ostalih zaštitnih cijevi za mrežne kabele.

5. PVC vanjska zaštitna folija za opremu za solarnu energiju

微 信 截图 _20221121162208

Konkurentska prednost

Naša tvrtka koristi najnapredniju opremu za automatizaciju u proizvodnji gumenih spojeva, te ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Strogo kontrolirajte sirovine i proizvodni proces u proizvodnom procesu kako biste osigurali kvalitetu proizvoda. Proizvodi se izvoze u Španjolsku, Rusiju, Pakistan, Egipat, Vijetnam, Maleziju, Tajland i druge zemlje.

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

UPIT

Vruće kategorije