sve kategorije
O Nama

Profil tvrtke

nedefiniran

Gongyi Jinhongda Pipeline Co., Ltd., koja se nalazi u rodnom gradu cjevovoda u Kini, profesionalni je proizvođač specijaliziran za proizvodnju opreme za vodoopskrbu i odvodnju te pribora za cjevovode. Ima dugogodišnju povijest proizvodnje, jaku snagu, strogu kvalitetu i dobro obučeno osoblje. Glavni proizvodi su: gumene spojnice, valoviti kompenzatori, metalna crijeva, ekspanzioni uređaji, ventili, odvojivi spojevi, krpači cijevi, filteri i drugi cijevni proizvodi. Specifikacije standarda i duljine mogu se prilagoditi prema potrebama kupaca

Tijekom dugogodišnje proizvodnje, naša tvrtka je ovladala naprednim proizvodnim procesom i savršenim sredstvima detekcije, te koristila najnapredniju proizvodnu opremu kako bi proizvodi bili sve standardiziraniji i kvalitetniji. Proizvodi se široko koriste u izgradnji vodoopskrbe i odvodnje velikih i srednjih poduzeća kao što su vodoopskrba, odvodnja, električna energija, metalurgija, urbana izgradnja, nafta, kemijska industrija i zaštita okoliša. Proizvodi se dobro prodaju u 31 pokrajini, gradu i autonomnim regijama diljem zemlje. Prošao je ISO certifikat sustava kvalitete i CE certifikat. Proizvodi se izvoze u Sjedinjene Države, Francusku, Španjolsku, Rusiju, Japan, Južnu Koreju, Pakistan, Vijetnam i druge zemlje, a favorizira ih većina korisnika.

Tvrtka se temelji na poštenju, a sve za korisnike. Vaši zahtjevi su naš cilj, a vaše zadovoljstvo naša želja. Nastavit ćemo raditi s vama na stvaranju sjaja stoljeća.

Tvornica

Vruće kategorije